Bloomit

Det er snart Valentinsdag! Bestil allerede i dag, så leverer vi til modtageren på Valentinsdag. Klik her

close icon

Mor husker altid dig, husker du mor? - Bestil inden det er for sent.

close icon
Ukrudt

Ukrudt

En del af Bloomit Family
Normale åbningstider
Mandag: 09:00 - 17:30
Tirsdag: 09:00 - 17:30
Onsdag: 09:00 - 17:30
Torsdag: 09:00 - 17:30
Fredag: 09:00 - 17:30
Lørdag: 09:00 - 14:00
Søndag: LUKKET

Send blomster i Maribo

UKRUDT, der er beliggende i Maribo ejes og drives af Majken Spangholm.

 

I butikken, som Majken kalder for SKURET, finder du alt lige fra buketter, dekorationer og planter til gavekurve med en masse lækkerier og brugskunst til at pifte hjemmet op.

 

UKRUDT leverer kvalitetsprodukter til hele Maribo og store dele af Lolland, så har du brug for at få bragt din hilsen ud, så klarer vi også det.

 

Som Bloomit Partnerflorist, kan du bestille hos os og få leveret din blomsterhilsen i hele Danmark. Derfor kan du også nemt bestille din blomsterhilsen her hos Bloomit og få leveret din ordre fra UKRUDT til Maribo, Rødby, Holeby, Nakskov, Sakskøbing, Søllested osv. Vi tilbyder samme-dags levering på alle hverdage, så du kan få leveret samme dag som du bestiller, hvis du bestiller inden vores deadline.

 

UKRUDT leverer din blomsterhilsen

I UKRUDT har vi stor erfaring med at levere blomster til alle anledninger både privat og erhverv. 

Vi er kvalitetsbevidste og arbejder kreativt med blomsterne ud fra kundens ønsker og tanker.

 

Vi leverer alt lige fra buketter til dekorationer af både afskårne blomster og planter til udsøgte gavekasser. Vi kan sammensætte lige efter dine ønsker og du kan nemt bestille online her, så leverer vi den dag, det passer dig.

En buket, der er indpakket i brunt papir. Buketten er i lyse farver.

Nogle af de mest populære blomster i Maribo og omegn, er dem du kan se herunder. Tryk på den buket du ønsker at bestille, så leverer vi din hilsen direkte til modtageren. 

Spred glæde allerede i dag hos én, du holder af.

 

 

Blomster til begravelse i Maribo

Kender du én, der er gået bort, så hjælper vi meget gerne med at levere din personlige sidste hilsen. Vi binder både bårebuketter, båredekorationer, kranse og kistedekorationer.

 

Vi sammensætter alt efter vores kunders ønsker og behov og tager altid afsæt i årstidens blomster. Det betyder at du altid får leveret kvalitetsprodukter, når du bestiller hos Bloomit eller direkte hos os i UKRUDT. Sorgbinderier er meget individuelle og vi lytter til dine behov og ønsker til både blomster og farvesammensætninger.

Kistepynt i gule og hvide farver.

 

Bestiller du til levering, så sørger vi altid for at din begravelseshilsen bliver leveret i god tid inden begravelsen begynder, så du kan være helt tryg ved at vælge os til at levere for dig.

 

Vores dygtige chauffører sørger for, at alle begravelsesblomster og kistepynt håndteres med den største nænsomhed, så de fremstår lige så smukke som i butikken. Vi forstår vigtigheden af, at blomsterhilsenen ankommer rettidigt og sikkert inden ceremonien begynder. Med vores pålidelige levering kan du være tryg ved, at din sidste hilsen bliver leveret præcis som aftalt.

 

Vi lægger stor vægt på ordentlighed og levere en service i topklasse, så du kan fokusere på det, der virkelig betyder noget.

 

Vi leverer til rigtig mange kirker på Lolland, og vi leverer gerne for dig, hvis du står i en situation, hvor du har brug for at få leveret sorgbinderi.

Bryllupsblomster i Maribo

Skal du giftes, så har du nok gjort dig tanker om hvordan blomsterne skal se ud til dit bryllup. I UKRUDT hjælper vi meget gerne til at gøre den store dag helt perfekt. Som uddannet blomsterdekoratør, der både vejleder indenfor brudebuketter, brudepigebuketter, knaphulsblomster, kirkepynt og bordpynt til festen, har vi stor erfaring med at sammensætte blomsterne til enhver stil og efter dit behov.

 

Kig ind forbi, så kan vi tage en dialog om dine ønsker og behov, så du kan få bundet smukke blomster til dit drømmebryllup.

Vi er klar til at hjælpe dig til at gøre dit kommende bryllup til en blomstrende og mindeværdig dag.

 

Vi glæder os til at ekspedere dig.

 

De bedste hilsner

UKRUDT